HomeMultimedia
Multimedia

Het werk heiligen

  Mgr. Álvaro del Portillo, opvolger van de heilige Jozefmaria, overleed in Rome op 23 maart 1994. Hier in Boston, (USA), sprak hij over de heiliging van het werk.

Video

Een leven van geloof

Wanneer ze hem vragen te leren een groter geloof te hebben, dan nodigt de heilige Jozefmaria hen uit dit aan de hand van het evangelie te ontdekken

Video

Je plicht als christen vervullen

Een hoogleraar vraagt aan de stichter van het Opus Dei hoe hij tijdens zijn werk in de aanwezigheid van God kan zijn. De heilige Jozefmaria antwoordt: "Ik raad je aan voordat je begint, je werk op te dragen. En als je om welke reden dan ook afgeleid wordt, je werk opnieuw op te dragen, en als je ermee klaar bent, dan draag je het weer op. Doe alles voor de eer van God en je hebt je christelijke plicht vervuld".

Video

De Heilige Mis

Vader, is het moeilijk alle belang aan de Mis te geven die ze verdient?

Video

Vrijgevigheid, Engels ondertiteld

Argentinië, 1974. De H. Jozefmaria werd gevraagd; "Hoe kunnen we anderen helpen om edelmoedig met geld te zijn?"

Video

Wat kan ik doen om van de Maagd Maria te houden?

De heilige Jozef heeft een grote invloed op Onze Lieve Vrouw. Hij was en is haar echtgenoot. Hij is de persoon die naast Maria geleefd heeft.

Video

Harambee

St Josemaria’s canonization had an effect on Africa: Harambee collected over 1 million Euros to help 24 sub-saharan African development projects.

Video

Het verhaal achter het mozaïek-St. Pietersplein.

"Holy Father, this square is incomplete: I look and see so many saints... Every saint is there, and I haven't found a single statue of Our Lady to preside over the square." "Bene, bene, fine, then the square will need to be completed," said the Pope.

Video

„Onze Lieve Heer is er altijd, Hij verlaat ons niet”

De heilige Jozefmaria Escrivá spoort ons aan op moeilijke momenten te vertrouwen op God’s barmhartigheid en zich niet teveel zorgen te maken, want God geeft kracht: „Blijf kalm en heb vertrouwen.”