HomeHeilige JozefmariaMen schrijft ons
Heilige Jozefmaria
Men schrijft ons

Een sportieve gunst van de heilige Jozefmaria

W. V., Nederland

29-5-2013

Op zondag 24 juni 2012 vond voor de tweede maal de sponsorloop plaats aan de Universiteit Twente in Enschede, georganiseerd door vaders van de scholierenclub BeKa3 in Hengelo (0v). Vorig jaar was de dag een succes, omdat het sportevenement en de barbecue na afloop plaatsvonden in de stralende zon. Dit jaar begon de dag echter slecht: de voorspellingen waren ongunstig en bij vertrek uit Amsterdam regende het dan ook aanhoudend. Ik had de vruchten van de dag aanbevolen tijdens de Mis, en ging daarmee door in de auto met het bidden van de Rozenkrans. Met de voorspraak van de heilige Jozefmaria zou deze dag nog beter worden dan vorig jaar. De reis naar Enschede per auto neemt bijna twee uur in beslag, en naar mate ik oostelijker reisde begon het harder te regenen. Daarom wisselde ik de tientjes van de rozenkrans af met prentjes voor de privé-devotie tot de heilige Jozefmaria om zo om een goede sponsorloop te vragen, de beste tot nu toe. Aangekomen in Enschede regende het nog steeds, minder maar toch ononderbroken. Maar zelfs als de zon nu was doorgebroken, zou het veld toch onbruikbaar zijn geweest voor sportieve inspanningen.

[Lees verder...]

Werk in Zambia

A.K.K.

Zambia, 7-5-2010

Ik ben leraar biologie op een school in Livingstone, Zambia en ik vond de noveen voor werk op het internet. In januari 2009 werd ik ontslagen omdat mijn contract met de overheid van Zambia was verlopen, aangezien ik Congolees ben en als emigrant in Zambia woon. Ik bleef bidden opdat ze mijn contract weer met drie jaar zouden verlengen, wat niet zo eenvoudig zou zijn. Men nam geen enkele buitenlandse leraar aan totdat ik onze heilige Moeder Maria en de heilige Jozefmaria aanriep door middel van de noveen voor werk die ik op internet had gevonden. Ik bad de noveen in maart en in april 2010 ontving ik een brief waarin werd medegedeeld dat mijn contract werd vernieuwd voor de komende drie jaar. Ik dank God dat hij mijn gebeden heeft verhoord op voorspraak van onze Moeder Maria en de heilige Jozefmaria Escrivá.

De eerste dag van de noveen

Paula N.

Brazilië, 5-5-2010

Ik vond de noveen voor werk op het internet en ik begon het te bidden. Ik had net het gebed van de eerste dag beëindigd toen ik werd gebeld voor een gesprek en ik kon daar twee weken later beginnen. Ik had nog nooit van de heilige Jozefmaria gehoord maar ik ben hem heel erg dankbaar.

Uit de hemel komen vallen

Magdalena Melgarejo de Céspedes

Paraguay, 5-4-2010

Ik heb twee kleine kinderen die sinds vorig jaar met de schoolbus naar school gaan. De chauffeur heeft samen met zijn vrouw een Volkswagen combi, een oud model uit het jaar nul. Vanaf het begin vroeg ik de heilige Jozefmaria dat hij hen zou helpen een andere te bemachtigen met de volgende woorden: "Alstublieft, heilige Jozefmaria, zorg ervoor dat er een nieuwe auto uit de hemel komt vallen". En het mooiste van alles is dat de chauffeur, zonder van mijn gebeden te weten, me vertelde dat een nieuwe auto voor hem "uit de hemel was komen vallen". Zijn broer had hem er een cadeau gegeven. Hoewel ik al heel veel gunsten heb ontvangen van de heilige Jozefmaria, is dit de eerste keer dat ik erover schrijf.

Om dank te zeggen

M. Gràcia

Spanje, 18-3-2010

Voor mij was het boek 'De Weg' beslissend; het gaf mijn leven richting in een periode (jaren 70-80) van grote onduidelijkheid in de Kerk. Nu ik deze website heb leren kennen, maak ik er gebruik van om dank te zeggen.

De kanker is aan het afnemen

Gloria Gabriela Guizado

Panama, 24-2-2010

Ik wil dankzeggen aan de heilige Jozefmaria voor de gezondheid van mijn vader. De diagnose darmkanker met uitzaaiïngen in de lever werd bij hem gesteld op 12 juni 2009. Er zijn 8 maanden verstreken sinds de diagnose en gisteren -22 februari 2010- bij de laatste controle, deelden ze ons mede dat de tumorstatus negatief was en dat de organen schoon zijn, wat betekent dat de kanker aan het afnemen is. Een vriendin had me het bidprentje van de heilige Jozefmaria gegeven en ik weet absoluut zeker dat wij Zijn voorspraak zijn. Duizendmaal dank!!

Een vriend dichtbij God

Korte getuigenissen van gunsten die op voorspraak van de heilige Jozefmaria vanuit de hemel zijn verleend. De heilige is voorspreker voor hen die zich tot God richten voor noden binnen het gezin, werk, apostolaat of voor zichzelf.

1-1-2010

Sol María Nava (Venezuela). In de derde maand van mijn zwangerschap, kreeg ik een ernstige bloeding. Toen de dokter mij onderzocht, werd ik erg nerveus. Hij vroeg mij of ik katholiek was en toen ik dat bevestigend beantwoordde, gaf hij mij een bidprentje waarmee ik God om de voorspraak kon bidden van de stichter van het Opus Dei. Hij adviseerde mij om het met geloof te bidden. Dus bad ik elke avond met veel geloof. Een maand later stopte de bloeding. (11 mei 2007)

[Lees verder...]

Meer gunsten en dankzeggingen

Op deze webpagina verzamelen we enige getuigenissen die wij hebben ontvangen, met de uitdrukkelijke toestemming van de afzenders deze te mogen plaatsen. Ze getuigen van gunsten verkregen op voorspraak van de stichter van het Opus Dei of ze danken zijn heilige leven en zijn leer te hebben mogen leren kennen.

28-3-2009

Studeren was het enige dat ik wilde
Ik zou u willen vertellen over het het laatste “onmogelijke” wonder dat me overkwam op voorspraak van de heilige Jozefmaria. Door gebrek aan geld in onze familie heb ik nooit naar de universiteit kunnen gaan. Er waren altijd moeilijkheden en duizenden tegenvallers waardoor het niet lukte. Ik kon de Heiligverklaring van de heilige Jozefmaria in 2002 bijwonen en vanaf die tijd, werd ik een “volgeling” van hem en ik vereer hem echt. Toen begon ik hem te vragen mij te helpen me te oriënteren op de toekomst en succes te hebben in het leven. Ik vond een goede baan en later een nog betere. Toch was studeren het enige dat ik echt wilde. In mei 2009 werd ik toegelaten tot een zeer vermaarde universiteit op de faculteit waar mijn interesse naar uitging en later boden ze me een 100% studiebeurs aan die me in staat stelde om te studeren.

[Lees verder...]

Gerelateerde documenten

Documenten


Wilt u de verkregen gunsten op voorspraak van de heilige Jozefmaria insturen dan kan dat als volgt

Om gunsten te versturen

Naam *


Land


E-mail


Publiceren? *
Ja       Nee

Veiligheidscode *
 
Noteer de tekens die in de afbeelding zichtbaar zijn.

Bericht *


  • De velden met * zijn verplichte velden.
  • De veiligheidscode voorkomt dat programma's ongewenste e-mails versturen.
  • De verstrekte gegevens op dit formulier worden bewaard in overeenstemming met de geldende privacywetgeving. De gegevens worden niet ter beschikking gesteld aan derden. U kunt de verstrekte gegevens altijd raadplegen, wijzigen of verwijderen.