HomeNieuwsde-website-wwwnljosemariaescrivainfo-gaat-op-in-wwwopusdeinl
Nieuws

de-website-wwwnljosemariaescrivainfo-gaat-op-in-wwwopusdeinl

Tags: Opus Dei, Internet
Op 9 januari 2018, wordt een nieuwe versie van de officiële website van de heilige Jozefmaria gelanceerd. De gehoste inhoud op de oude website blijft actief, zij het gekoppeld aan de site van het Opus Dei (www.opusdei.org) in een speciale sectie. Het adres http://www.nl.josemariaescriva.info/ blijft bestaan.

Met deze verandering, wordt de website van de heilige Jozefmaria toegankelijker voor mobiele apparatuur. Bovendien, wordt de website van het Opus Dei verrijkt met informatie over de stichter afkomstig van de oude website.
Het is belangrijk dat u zich opnieuw aanmeldt voor de digitale nieuwsbrief over de heilige Jozefmaria indien u deze wilt blijven ontvangen! Dat gaat eenvoudig: ga naar http://opusdei.nl/nieuwsbrief en vul uw emailadres in. U ontvangt dan een bericht waarin u gevraagd wordt uw inschrijving te bevestigen.
Nuevo website de san Josemaría
Nuevo website de san Josemaría

Het nieuwsbulletin verschijnt zodra er relevant nieuws gepubliceerd wordt. Dit bulletin bevat updates over de heilige Jozefmaria. U kunt uw abonnement op elk moment opzeggen.Gerelateerde documenten

Video

Wat betekent "administratie"?

Sveta, uit Rusland heeft gevraagd om toeglaten te worden tot het Opus Dei als een auxiliar. WJD 2011.

Video

Wie is Jozefmaria Escriva?


Jozefmaria Escrivá staat bekend als "de heilige van het gewone". Hij stichtte het Opus Dei, dat betekent werk van God.

Documenten